Vospele si oxidanti Wella Professionals

Culori intense, vibrante și perfecte de la vopseaua din topul mondial

Vopsele și oxidanți

Wella Professionals

Culori intense, vibrante și perfecte de la vopseaua din topul mondial

Se adresează femeilor care iubesc look-urile naturale, cu multa luminozitate și strălucire

Pudre decolorante profesionale Wella Professionals din gama Blondor.

Emulsii și creme permanent pentru par creț sau drept

Gamă de vopsele semi permanente

Descoperiți Color Touch Instamatic pentru colorarea parulu cu o vopsea demiperamenenta

Părul reprezintă cel mai frumos accesoriu al unei persoane, dar și o armă seducătoare, așa că aspectul lui trebuie să fie impecabil dacă dorim să atragem toate privirile. Fie că includem în îngrijirea părului vopseaua sau nu, culoarea părului trebuie să se mențină frumoasă oricând.

De aceea, este necesar să ne documentăm în momentul în care alegem să ne vopsim părul pentru a obține culoarea dorită, dar și cea care se potrivește cu nuanța tenului nostru. Astfel că tentația de a a experimenta un look total diferit încearcă multe femei, iar un păr vopsit și strălucitor presupune și cele mai inspirate alegeri în materie de vopsele de păr profesionale.

De ce o vopsea de păr profesională?

Vopseaua de păr profesională, comparativ cu cea din comerț rezistă mai mult timp, este mai puternică și se găsește în special în saloane. Aceasta își face treaba mult mai eficient pentru că are un grad mai mare de acoperire și este mai intensă. În funcție de cât de tare dorești să-ți deschizi părul, vopseaua din comerț te va ajuta să o deschizi cu vreo două nuanțe, însă cea profesională oferă mai multe tonuri de nuanțe, mult mai intense.

Pentru a economisi timp în ceea ce privește căutatul de informații despre fiecare vopsea în parte, noi am creat un top de 4 vopsele profesionale care să te ajute să obții un look strălucitor și inspirat:

TOP